2011. szeptember 13., kedd

HOMI01 - Holdkő medál inga univerzális medál - Jelenlegi ára: 550 Ft

Eladó a képen látható szintetikus holdkő gyöngyből készült univerzális medál. Az ékszer medálként és ingaként is használható.
Egyéb adatok:
Gyöngyök: 8mm, 6mm, 4mm
Medáltartó: ezüstözött vörösréz huzal és ezzel is van körbetekerve
Személyes átvétel és utánvét nem lehetséges, illetve a terméket csak ajánlottan postázom. Kérek mindenkit, hogy ezt vásárláskor vegye figyelembe!!
Ha megvetted, akkor kérlek 5 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot és az vételár + postaköltséget legkésőbb 7-8 napon belül rendezd! Ellenkező esetben negatív értékelés mellett a terméket ismételten meghírdetem!
Ha nem fogadod el a feltételeket, akkor kérlek inkább ne licitálj!
Köszönöm!
Mi a különbség a természetes és mesterséges holdkő között?
A holdkövek közötti különbséget nagyon sokan nem ismerik. Ez nem is csoda, hiszen a gyöngyök legtöbbször már a gyárból kikerülve holdkő-holdkő néven kerülnek a nagykereskedelmekbe és az ékszerpiacra, megjegyzés nélkül.
A természetes holdkő általában nem átlátszó, szürkésfehér-krémfehér színű, itt-ott fekete foltokkal. Némely esetben a követ forgatva (főleg a válogatott drágakövekben és kabosonokban) kékes-színes csillogás fedezhető fel. Ezt a csillogást utánozzák le a mesterséges holdkővel, (hivatalosan opalit, üvegopál) ami a természetes holdkővel ellentétben mindig áttetsző, jellegzetesen kék, egységes színű (lásd opalit aukcióink a vaterán). A természetes holdkő igen drága (korábban összesen csak 2, viszont gyönyörű igazi holdkő/ezüst karkötő volt fönt a vaterán, áruk több mint 9ezer forint egyenként)
Mindkét holdkő tulajdonsága nagyon hasonló. Az opalit és a holdkő mindent felerősítenek (így médiumok, írók közkedvelt köve), a nőiesség, a feminin energiák kövei. Kiegyensúlyozó hatásúak, viszont egyiküket sem ajánlott teliholdkor hordani. A fiatalok és a gyerekek az opalitot jobban kedvelik színük és vidító hatásuk miatt, míg a természetes holdkő egy jobban kommunikáló energiát hordoz magában és benne van a Földanya rezgése is.
Kristályok és Angyalok
Gyönyörű opálos kő, mely segít spirituális frekvenciánk emelésében. Segíti az összekapcsolódást az angyali világok magas energiaszintjével. Szinte olyan, mint az angyalok áttetsző szépsége.


Jelenlegi ára: 550 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 15:30
. HOMI01 - Holdkő medál inga univerzális medál - Jelenlegi ára: 550 Ft

Fontos