2011. október 31., hétfő

500db-os Profi Construction fémépítő EITECH - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Amit az Eitech-ről tudni érdemes:
1955-ben alapították a német céget, mely 1977-től foglalkozik fém építőszettek gyártásával. Az azóta eltelt 30 év során folyamatosan bővítették, szélesítették termékskálájukat, melyben ma már nemcsak a hagyományos fém készletek; hanem a kezdőknek, illetve kisebb gyermekeknek ajánlott műanyag szettek; a napelemes motorral működő építmények; az elektromotoros, illetve távirányítós játékok is megtalálhatóak, csakúgy, mint az oktató jellegű, elektromosság alapjait bemutató dobozok. Valamennyi készletre jellemző, hogy tartalmazza a modell összeszereléséhez szükséges szerszámokat és a részletes, színes összerakási útmutatót (már ha szükség van ezekre); alkatrészei `németes` precízitással vannak megmunkálva, így teljesen biztonságosak a gyermekek számára; illetve az egyes készletek és alkatrészeik több más készlettel is összeépíthetők, tovább növelve a változatosságot. Az Eitech-készletek több országban hivatalosan is elfogadott oktatási segédeszközök, hiszen kiválóan alkalmasak arra, hogy játék közben, szórakoztatva tanítsanak, ismertessenek meg új tárgyakat, fogalmakat, szabályokat a gyermekeknek.
8éves kortól ajánlott profi szerelő játék bővíthető, mert már itthon is kapható. A boltokban az Bár 500db-os a doboza szerint, hiányzik belőle egy gumi egy alátét, és egy négy lyukú fémelem, de ezen felül több dologból több van benne így összesen: 541db-os a játék. Szerelési útmutatóval. szerelő szerszámokkal.
Bár itthon a 300db-os is 16000. -ft felett van nálam a töredékéért megkapod, de siess csak ez az egy van!!!!! !!!!! !!!!! !
MÉG 104DB ELEMET BELETETTEM AMI A KÉPEN NEM LÁTHATÓ, UGYAN EBBŐL A MÁRKÁBÓL!!!!! ! (EGY HOLDJÁRÓ FÉLE VOLT SZERINTEM)


Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 15:03
. 500db-os Profi Construction fémépítő EITECH - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Fontos