2011. október 15., szombat

Thera-Band gumiszalag, fitnessz szalag, eredeti - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

A képen látható állapotban. Újszerű, kevés használattal, de lehet, hogy csak egy próba erejéig volt használva. Kifogástalan.
-260-270 cm hosszú
-kb. 100 gr a súlya
-A hirdetésben szereplő, piros színű a közepes erősségű szalag, így kezdők, gyengélkedők és haladók is használhatják.
-Előnye a test teljes izomzatának átdolgoztatása. Olyan izmokat is megdolgoztat, melyeket más módszerekkel nem, vagy csak körülményesen tudnánk munkára bírni.
-Progresszív, folyamatosan növekvő ellenállása segíti a betegségből, gyengeségből felépülő emberek fizikai erejének fokozatos visszatérését, míg az egészséges embereknél a test izomzatának folyamatos karbantartását látja el.
-A terhelési fokozatok lépcsőinek betartásával testi erőnket fejleszthetjük fel, míg a lépcsők váltogatásával állóképességünket növelhetjük, mely jót tesz szívünknek és keringésünknek.
-A szalaggal végzett gyakorlatok bármikor abbahagyhatóak és megszakíthatóak. Ez főleg rosszullétnél fontos! (Egy súlyzót rosszullét közben nem biztos, hogy le tudunk rakni, ha az éppen rajtunk van. )
A Thera-Band gyakorlatai során az ember mindig annyit végez, amennyit bír, vagy amennyit elegendőnek gondol.
Nem kell hozzá edzőterembe menni, nem kell drága gépekre költeni, vagy egy szobát berendezni a gépekkel. A Thera-Band kis helyet foglal, akár a zsebben is elfér, így bárhová magunkkal vihetjük, még utazásaink során is.
-A Thera-Band egy rendszer. Ha megszerettük, érdemes készletünket továbbfejleszteni az erősebb vagy könnyebb darabokkal is!
-Kérdésekre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-10-14 07:31
. Thera-Band gumiszalag, fitnessz szalag, eredeti - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fontos