2012. január 10., kedd

FOGYASZTÓ TABLETTA REDUCE FAT FAST! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

A Reduce Fat Fast biztonságos, tudományosan tesztelt, természetes hatóanyagokból készült fogyasztó tabletta. Az étvágy kontrolálásával és az anyagcsere stimulálásával természetes úton segíti elő a test zsírtartalmának csökkentését. A termék zöld- és a java teák hatásos kombinációja, amelyek serkentik az anyagcserét. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kombinálják a kelet ezeréves tapasztalatát a nyugat modern gyógyászati tudományával. A Reduce Fat Fast csökkenti az étvágyat, valamint megakadályozza az étel emésztésekor és felszívódásakor keletkező energia (zsír) elraktározását, a zsírsejtek testbe történő energiaátadásának serkentésével növeli az energiafelhasználást, ezáltal hatékonyan segít a fogyásban. Segíti minimalizálni a testzsírt az étvágy befolyásolásával és természetes módon serkenti az anyagcserét.
Adagolás: 1 kapszula. Dobozonkénti tartalma: 90 db
100%-ban természetes összetevőkből készült, pl. java tea, zöld tea, ezért nincsenek ellenjavallatai, ill. mellékhatásai!
Összetétel: Camelia Sinesis (Zöld tea) 250 mg (62, 50 %)
Ortosiphon Stamieus (Jáva tea) 150 mg (37, 50 %)
Polyphenol tartalom: 50. 00-60. 00 mg/kapszula
Kapszula összetétele: zselatin
FOGYASZTÓ TABLETTA REDUCE FAT FAST!
A megrendelt termék kézhezvételét követően és a felhasználás előtt gondosan olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 23:11
. FOGYASZTÓ TABLETTA REDUCE FAT FAST! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Fontos